4 januari 2016

ILLUNOX® introduceert een verlichte fietsbeugel in Brussel

Tijdens de 12e editie van de beurs Dag van de Openbare Ruimte op woensdag 3 en donderdag 4 februari te Brussel in België presenteren wij de nieuwste ILLUNOX® innovaties!

Alle mogelijkheden voor verlichte leuningen en balustrades in binnen- en buitenruimte kunt u tijdens deze beurs bezichtigen.

Én NIEUW: we introduceren de ILLUNOX® verlichte fietsbeugel voor de openbare ruimte!

Van harte nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze stand (5.44). 
Registreer u online voor GRATIS TOEGANG!

Waarom is het voor u interessant om ons te bezoeken op de Dag van de Openbare Ruimte te Brussel? Ontmoet onze adviseurs voor een persoonlijk advies voor uw project en beleef diverse concrete toepassingen van ILLUNOX®.

Het evenement is bedoeld voor beleidsvoerders en ambtenaren bij lokale en regionale overheden op het gebied van openbare werken, ruimtelijke ordening, stadsontwikkeling, groenvoorziening, huisvesting en milieu & sport. Beoogde bezoekers uit de private sector zijn vooral landschapsarchitecten, vormgevers, studiebureaus, planologen, studenten en andere beroepsmatig geïnteresseerden.

Bezoekers kunnen kennismaken met de vele facetten van de openbare ruimte; alles over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer. Men krijgt op deze dagen een actueel beeld van alle denkbare producten en diensten. Naast een bezoek aan onze stand, zijn er ook de seminaries van de Dag van de Openbare Ruimte. In meerdere zalen wordt een uitgebreid lezingenprogrammaaangeboden die wellicht interessant voor u zijn.

Registreer u online om de Dag van de Openbare Ruimte gratis te bezoeken. U ontvangt dan direct op het door u opgegeven e-mailadres een voucher waarmee u op 3-4 februari 2016 gratis toegang heeft.

Openingstijden en praktische informatie
Woensdag 3 februari 10.00 – 21.00
Donderdag 4 februari 10.00 – 17.00

Brussels Expo | Paleis 3
Belgiëplein 1
BE – 1020 Brussel
www.brusselsexpo.be

Brussels Expo bevindt zich in het noordelijke deel van de stad Brussel. Komt u met openbaar vervoer, metrostation Heizel/Heysel (lijn 6) is voor de deur. Komt u met de auto, rond Brussels Expo zijn veel parkeerplaatsen. U betaalt € 6,00 om te parkeren.

Graag tot ziens in Brussel!

<< terug naar de homepagina