25 maart 2015

ILLUNOX® presentatie Week van de Bouw

NIEUW binnen de productrange van fabrikant Lagusski is het slimme verlichte trapleuningsysteem ILLUNOX®. Met ILLUNOX® kunnen fraaie, doorlopende lichtlijnen in en bij gebouwen gecreëerd worden. Een duurzame, praktische verlichtingsoplossing vervat in stijlvolle RVS trapleuningen of balustrades.

ILLUNOX® is geschikt voor toepassing binnen of buiten.

Binnen de ILLUNOX® lijn kan gekozen worden uit een outdoor- of een indoorlijn. Op basis van de wensen en eisen aan de verlichting biedt ILLUNOX® een aantal verlichtingssterktes en -kleuren van de LED verlichting.

ILLUNOX® is bij uitstek geschikt voor toepassing bij: vliegvelden, stations, horeca, sportcomplexen, care en cure sector en kantoorgebouwen.

Als verlichting voor verkeersruimten binnen, zoals hallen en gangpaden, en als veilige en duurzame verlichting op trappen. Rondom gebouwen biedt ILLUNOX® praktische verlichting bij ondermeer hellingbanen en trapjes.

Voor de projectbouw kunnen de trapleuningen op locatie eenvoudig door een professioneel las- of montagebedrijf op maat worden gemaakt. Door het revolutionaire klik- en railsysteem is de assemblage van de diverse onderdelen zeer eenvoudig. De leuningdragers kunnen naar elke gewenste positie geschoven worden en vastgezet.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het ILLUNOX® trapleuning en balustrade systeem? Neem gerust contact met ons op!

<< terug naar de homepagina