28 augustus 2017

Succesvolle beurs Dag van de Openbare Ruimte 2017

Openbare verlichting als nooit tevoren: Ervaar de oplossingen van ILLUNOX®

De Dag van de Openbare Ruimte vond dit jaar plaats op 27 en 28 september in de Jaarbeurs Utrecht.

Hier presenteerden wij de nieuwste ILLUNOX® innovaties voor de openbare verlichting. De bezoekers van de beurs konden de verlichte leuningen en balustrades in concrete toepassingen op onze stand zien.

Naast alle mogelijkheden voor verlichte leuningen en balustrades in binnen- en buitenruimten, konden tijdens deze beurs ook vele andere facetten van de openbare ruimte bezichtigd worden. Tijdens deze editie waren ruim 600 exposanten aanwezig.

ILLUNOX® gemist?

Was u dit jaar niet in de gelegenheid om de beurs te bezoeken? Houd dan onze website in de gaten voor komende beurspresentaties. Kunt u niet zo lang wachten? Neem dan contact op met één van onze adviseurs om volledig geïnformeerd te worden over alle mogelijkheden van de ILLUNOX® trapverlichting voor de openbare ruimte. 

Waarom is bezoek aan een beurs voor u interessant?

Tijdens een beurs kunt u gebruik maken van de gelegenheid om direct en persoonlijk advies te krijgen van onze adviseurs voor uw project! Bekijk de diverse demo opstellingen en zie hoe eenvoudig de montage van een ILLUNOX® leuning is. Bekijk hiervoor ook de video op de homepage.  ILLUNOX® is het antwoord op de verlichtingsvraagstukken op trappen, hellingsbanen, parkeerplaatsen en voetgangersgebieden. Praktijkvoorbeelden hiervan zijn de zien bij onze referentieprojecten.

Tijdens uw bezoek aan een beurs krijgt u een goed beeld van alle denkbare productconfiguraties in de openbare ruimte.

Wie komt u tegen bij de beurs Dag van de Openbare Ruimte?

Het evenement wordt georganiseerd voor gemeentelijke beleidsvoerders en ambtenaren bij lokale en regionale overheden op het gebied van openbare werken, ruimtelijke ordening, stadsontwikkeling, groenvoorziening, huisvesting en milieu & sport.

Beoogde bezoekers uit de private sector zijn vooral projectmanagers, landschapsarchitecten, vormgevers, stedenbouwkundigen, studiebureaus, planologen, studenten en andere beroepsmatig geïnteresseerden.

 

Graag tot ziens op de volgende beurs! Houd hiervoor onze website in de gaten.

TEAM ILLUNOX®

<< terug naar de homepagina