5 februari 2017

Succesvolle introductie verlichte fietsbeugel in Brussel!

Tijdens de beurs Dag van de Openbare Ruimte, begin februari in Brussel, België, was er veel belangstelling voor de volledige ILLUNOX® presentatie. Daarbij trok ook onze nieuwe toepassing de aandacht: Dé verlichte fietsbeugel!

De verlichte fietsbeugel kan in de diameters 48,3mm en 60,3mm besteld worden en uitgerust met decoratieve of meer functionele verlichting. Deze kenmerken alsmede de specifieke afmetingen of het model en de aantallen bepalen de prijs van het innovatieve straatmeubilair.

Naast de nieuwe toepassing, was er ook veel aandacht voor de verlichte leuningen, inox handgrepen en de verlichte hekwerken.

Het terugkerend evenement, niet alleen in België, is bedoeld voor beleidsvoerders en ambtenaren bij lokale en regionale overheden op het gebied van openbare werken, ruimtelijke ordening, stadsontwikkeling, groenvoorziening, huisvesting en milieu & sport. Beoogde bezoekers uit de private sector zijn vooral landschapsarchitecten, vormgevers, studiebureaus, planologen, studenten en andere beroepsmatig geïnteresseerden.

Bezoekers kunnen tijdens het evenement kennismaken met de vele facetten van de openbare ruimte; alles over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer. Men krijgt op deze dagen een actueel beeld van alle denkbare producten en diensten.

In onze stand hebben we een brede variëteit aan bezoekers gesproken en zijn veel belangrijke contacten opgedaan.

Meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave?
Indien u niet in de gelegenheid was de beurs te kunnen bezoeken, dan kunt u altijd vrijblijvend met één van onze adviseurs contact opnemen voor meer informatie over toepassingen voor uw project. Of vraag een gerichte prijsopgave aan voor uw project of de verlichte fietsbeugel.

<< terug naar de homepagina