21 september 2021

Vakbeurs Openbare Ruimte – deelname ILLUNOX®

Nu het eindelijk weer kan, hebben onze adviseurs heel veel zin om deel te nemen aan de Vakbeurs Openbare Ruimte. Graag staan we daarom klaar om u alles te vertellen over de mogelijkheden van de het ILLUNOX® LEDleuning systeem.

Het is hét systeem voor trapverlichting, brugverlichting en looppadverlichting, dat een eenvoudige integratie biedt van licht en leuning. Omdat het systeem met de kwalificaties IK10 en IP65, uitermate vandalismebestendig en waterdicht is, is de ILLUNOX® LED leuning bij uitstek geschikt voor de Openbare Ruimte. Denk daarbij aan trein- en metrostations, bruggen, parken, woonwijken of rondom openbare gebouwen. De gebruiker van de Openbare Ruimte vindt daarbij veilig en eenvoudig zijn of haar pad.

ILLUNOX® denkt graag mee in het ontwerpproces en kan volledig ontzorgen van ontwerp, design van eventuele maatwerk oplossingen, productie in eigen huis en montage op locatie. Daarbij kunnen we naast het leuning- en LEDwerk eveneens de E-installatie tot aan de 230V aansluiting verzorgen. 

De Vakbeurs Openbare Ruimte vindt plaats op woensdag 22 en donderdag 23 september in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs biedt een allesomvattend aanbod. Alle denkbare producten en diensten voor de Openbare Ruimte worden op deze twee dagen gepresenteerd. Deze producten en diensten zijn onderverdeeld in verschillende sectoren: LichtGroenStraatmeubilairBestratingSpelen & RecreatieBouw & InfraLandschapsarchitectuur & Ontwerp en Advies & Beheer. ILLUNOX® is te vinden in de sector Licht.

Naast het brede aanbod aan exposanten, biedt de Vakbeurs Openbare Ruimte ook hoogwaardige lezingen van professionals over uiteenlopende thema’s. De bezoeker van de beurs leert alles over de laatste trends en ontwikkelingen van de Openbare Ruimte. Natuurlijk moet u dan ook zeker de ILLUNOX® stand bezoeken!

Wilt u graag naar de vakbeurs? U kunt deze gratis bezoeken. Dat is een mooie en efficiënte manier om weer helemaal up-to-date te komen met alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de Openbare Ruimte.

Lees meer over de praktische zaken van de beurs op de website van de Vakbeurs Openbare Ruimte.

Graag ontmoeten we u op de vakbeurs in Utrecht! U kunt ons vinden op standnummer 3.6.36. Tot ziens!

Team ILLUNOX®

ILLUNOX® is een geregistreerd handelsmerk van Lagusski.

<< terug naar de homepagina