Over ons

Ervaring

In de Benelux en Duitsland hebben we veel ervaring opgedaan met de ontwikkeling en toepassing van trapleuningen met LED verlichting. Onder het label Lumigrip biedt Lagusski al sinds 2007 uiteenlopende systemen voor de consument en projectenmarkt.
Door actief naar de markt te blijven luisteren, zijn de verlichte leuningen in de loop van de tijd verder ontwikkeld en verfijnd. De mogelijkheden variëren inmiddels van systemen met accu en sensoren tot bedrade systemen. De wensen van onze klanten en de kwaliteit van de producten staan daarbij voorop. Met de introductie van ILLUNOX® geven we hieraan een nieuwe en innovatieve invulling.

Maatschappelijk verantwoord

De kracht van het onderscheidend vermogen van ons bedrijf zit in de wijze waarop de elementen people, planet en profit geïncorporeerd zijn. Het plezier, de ontwikkeling en de uitdaging van onze medewerkers vertalen zich dagelijks naar kwalitatief hoogwaardige en mooie duurzame producten en projecten voor klanten. Een effectief samenspel dat leidt tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit wordt nadrukkelijk onderstreept door van harte de kernwaarden van MVO Nederland te onderschrijven en hieraan organisatiebreed invulling te geven. Fabrikant Lagusski is sinds 2010 partner van MVO Nederland. Daarnaast is zij aangesloten bij de Metaalunie.


Missie

Onze missie is om de markt blijvend te verrassen en de wereld mooier te maken met oplossingen voor functionele en duurzame verlichting. De verlichting wordt stijlvol en praktisch geïntegreerd in een alledaagse toepassing. Trapleuningen en balustrades zijn noodzakelijke veiligheidstoepassingen. Hoe mooi is het om hieraan functie toe te voegen middels energiezuinige verlichting?


Opening Huis van de Gemeente Wijchen

Op 9 september 2017 was het eindelijk zover. Het Huis van de Gemeente Wijchen werd op deze dag  feestelijk geopend door commissaris van de Koning Clemens Cornielje en een trotse burgemeester Hans Verheijen. Nadat de openingshandelingen waren verricht, werden de genodigden en inwoners…

lees meer
×