25 november 2014

Particuliere projecten

Particuliere woningen en een ILLUNOX® RVS trapleuning met LED verlichting
De ILLUNOX® systemen met zowel de RVS trapleuning met LED verlichting als de balustrades met LED verlichting, zijn niet alleen geschikt voor professionele projecten, maar kunnen ook uitstekend in particuliere woningen veel toegevoegde waarde creëren. Ook woningbezitters zijn op zoek naar methoden om hun trap veilig en duurzaam te verlichten en daarmee ook een bijzondere uitstraling te creëren. Het RVS van de trapleuning past in elk interieur en blijft een tijdloze investering.

Concrete toepassing trapleuning met LED verlichting
In de meeste gevallen worden bij de particuliere projecten RVS trapleuningen met een diameter van 42,4mm toegepast. Dit is de meest voorkomende diameter die binnenshuis in de particuliere setting gebruikt wordt omdat deze het meest handzaam is. Ten aanzien van de geïntegreerde LED verlichting wordt vrijwel altijd gekozen voor de 3.000K, warm witte LED strip Deco. De Deco LED strip heeft in principe een decoratieve functie maar volstaat in een toepassing met een relatief smalle trap zoals in een reguliere woning uitstekend.

Voorbeelden particuliere projecten
In de hier onderstaande beelden staan een aantal voorbeelden van toepassingen van de ILLUNOX® trapleuningen met LED verlichting in particuliere woningen weergegeven


<< terug naar projectenovericht