Downloads

Op deze pagina vindt u alle productinformatie van het ILLUNOX® trapleuning en balustrade programma overzichtelijk bij elkaar.

Voor het openen van de PDF bestanden, kunt u Acrobat Reader installeren. De downloads met de extentie LDT (EULUMDAT), kunnen geopend worden met softwarepakketten voor lichtplanning. Via Internet is hiertoe diverse freeware te downloaden, bijvoorbeeld DIALux. Mocht u deze fotometrische databestanden in een ander format willen ontvangen, bijvoorbeeld IES, neemt u dan contact met ons op. 

Demo & bezoek showroom

Indien gewenst kunt u een demo van het ILLUNOX® systeem bestellen voor beoordeling van kwaliteit en functionaliteit. Neem hiervoor contact met ons op.

Op afspraak kunt u een bezoek brengen aan onze showroom. Diverse productdemo’s hebben we opgesteld en we kunnen u uitgebreid voorlichten over alle mogelijkheden van het ILLUNOX® systeem. U bent van harte welkom.

LED leuning ILLUNOX Hilton Hotel Schiphol Amsterdam downloadsHandrail with LED Town Hall Wijchen ILLUNOX Downloads

 

 

 

 

 

Contact

Voor meer informatie, gericht advies of een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of een mail met bijlagen (bestek, tekeningen, foto’s) sturen naar info@illunox.com.

Voor bijlagen groter dan 5MB adviseren we u om gebruik te maken van WeTransfer.

Voor direct persoonlijk contact belt u tijdens kantooruren met één van onze ILLUNOX® adviseurs via +31 (0)24 663 68 87.


LET OP! Deze pagina is met zorg samengesteld en wordt regelmatig geupdate. 
De gepubliceerde datasheets beslaan slechts een deel van het volledige assortiment.
B
ent u op zoek naar specifieke informatie ? Neem dan contact met ons op.