25 oktober 2015

Stadhuis Doetinchem

Om extra verlichting te genereren op de toegangstrappen naar het stadhuis, heeft de gemeente Doetinchem gekozen voor een ILLUNOX® toepassing. In de ILLUNOX® verlichte trapleuningen, die met de vorm van de trap meelopen, is de LED verlichting duurzaam en effectief verwerkt in de handgreep.

De gemeente heeft na demonstratie van de verschillende mogelijkheden van verlichtingssterkte en -kleuren, gekozen voor een warm witte (3.000K) Power verlichting.

Naast dat de ILLUNOX® RVS verlichte trapleuningen de treden naar de ingang van het stadhuis functioneel verlichten, wordt ook een bijzondere uitstraling en een aangename sfeer gerealiseerd. In de schemering en avond bieden de verlichte trapleuningen een veilige entree en een stevig houvast bij het beklimmen van de trappen naar de ingang van het stadhuis. De met LED verlichte trapleuning past daarbij uitstekend in het beeld van het multifunctionele plein dat voor het stadhuis ligt. Nog een prettige bijkomstigheid is dat de LED verlichting energiezuinig is.

Realisatie: 2015


<< terug naar projectenovericht